tiistai 14. toukokuuta 2013

Pulun luukut aukeavat jälleen 25.5.

Hei!

Aurinko paistaa ja kesäfiilis on jo korkealla! Toivottavasti tämä lupaa kaunista ja pitkää kesää... :) Pulu avaa luukkunsa tänä vuonna jo toukokuussa, lauantaina 25.5. klo 12.


Avajaispäivänä on luvassa viime kesältä tuttu Pulun puistokirppis klo 12-16. Tällä kertaa puistokirppis on osana Siivouspäivä-tapahtumaa, joka on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin juhlapäivä. Siivouspäivä muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi. 
http://siivouspaiva.com/ 

Jatkossa puistokirppiksiä järjestetään jokaisena sunnuntaina klo 11-16. Kaikki, joilla on myytävää kertynyt nurkkiin voivat tulla mukaan eikä paikkamaksuja peritä.

Pulun toiminnasta vastaavat samat tytöt kuin viime vuonnakin, ja kahvilaa pidetään auki elokuun loppuun asti. Juhannuksena Pulu viettää vapaapäiviä, mutta muuten kahvila palvelee kesän jokaisena päivänä klo 10–19.

Tervetuloa taas!

1 kommentti:

  1. Hei! Missäpäin Sorsapuistoa Pulu sijaitsee? En päässyt viime kesänä puistokirppiksille, mutta nyt ajattelin tulla myymään. Olisi kiva tietää etukäteen mille kulmalle puistoa suunnistaa niin ei tarvi hirveitä tavarasäkkejä raahata pitkin poikin :)

    VastaaPoista