perjantai 15. kesäkuuta 2012

Pulussa alkaa tapahtua!



Heippa kaikille!

Pulun taival on alkanut ihan mahtavasti, kiitos kaikille ihanille asiakkaille ja mahtavalle palautteelle, jota olemme kahvilastamme saaneet. On ollut ilo palvella teitä!

Kesän aikana olemme ajatelleet järjestää erilaisia tapahtumia Sorsapuistossa. Ensimmäisenä on luvassa Pulun oma kesäkirppis.

Kirppis järjestetään ensimmäistä kertaa juhannuksen jälkeen keskiviikkona 27. kesäkuuta klo 10-17. Tapahtuma toimii seuraavasti:

Kerää nurkistasi myyntiin kelpaavaa tavaraa ja tuo ne Sorsapuistoon Pulun kupeeseen. Ota mukaasi viltti tai jokin muu alusta, johon voit asetella tavarasi. Varaa mukaan myös vaihtorahaa.

Asetu tavaroinesi puiston nurmelle. Myy ja osta, katsele ja kiertele!




Paikalle voit saapua kun sinulle sopii. Aikaa myyntiin on varattu klo 10-17.
Kirppiksenkin aikana Pulu palvelee normaalisti! Tervetuloa!

Tapahtuma on kaikille ilmainen ja myyntipaikkoja ei tarvitse varata etukäteen. Huom. Säävaraus! Sateella tapahtumaa ei järjestetä!

Mikäli kirppis on onnistunut, järjestetään niitä lisää. Toivottavasti paikalle saapuu paljon myyjiä ja ostajia. Jos olet tulossa myymään, voit vaikka kommentoida alle, millaista tavaraa olet tuomassa!



Heinäkuussa meillä on sitten luvassa ainakin flamenco teemapäivä Tampereen Flamencoviikon ennakkotunnelmissa. Tämä tapahtuma järjestetään lauantaina 21. heinäkuuta. Lisätietoja tulossa myöhemmin!

Jos sinulla on hyviä ideoita siitä, millaisia tapahtumia Sorsapuistossa voisi järjestää, laita meille sähköpostia tai kommentteja tänne tai Facebookiin! Tai jos haluat vaikka esiintyä Pulun terassilla ole ihmeessä yhteydessä Puluun...

Aurinkoisin (vihdoinkin!) kesäterveisin,

Pulun tytöt



3 kommenttia:

  1. Voi harmi haluaisin tulla myymään, mutta minulla on töitä juuri tuolloin. Koska on seuraava kirppispäivä, voisiko sen pitää lauantaina?

    VastaaPoista
  2. ei teitä ainakaan helposti facebookista löytänyt.. :) kannattaa laittaa vaikka linkki tänne. olemme järjestämässä myös kesän aikana tapahtumia sorsapuistossa, joten näitä voisi yhdessä koordinoida. olen teihin vielä uudestaan yhteydessä :)

    VastaaPoista
  3. https://plus.google.com/u/0/photos/113632267413930396018/albums/5747096316765388657

    Meillä on nämä esineet myynnissä tällä hetkellä ja tulemme kirjojen kanssa paikalle.

    VastaaPoista