perjantai 1. kesäkuuta 2012

Pulu avattiin tänään

Heippa hei pitkästä aikaa.

Nyt on ollut viime viikot aika kiireistä niin ei olla kauheasti ehditty tänne kirjoittelemaan.
Olemme haalineet tarvittavia tavaroita kasaan, suunnitelleet valikoimaa, pohtineet tapahtumia ja näkyneet mediassa. Pulusta ollaan oltu todella kiinnostuneita ja Sorsapuistoon onkin näköjään pitkään toivottu kahvilaa.

Olemme olleet esimerkiksi Aamulehden netissä, radio 957:n netissä, Aamulehden Valo-liitteessä, Torissa ja Tamkin tiedotuskanavilla. Radioista olemme päässeet Yle Tampereen, Iskelmä Tampereen ja Moreenin haastateltaviksi. Viikon päästä ilmestyvässä City-lehdessäkin pitäisi olla juttua. Mahtavaa!

Tänään siis avattiin Pulun luukut. Säähän meitä ei kauheasti suosinut, vettä tuli välillä taivaan täydeltä. Rohkeimmat asiakkaat uskaltautuivat kuitenkin poikkeamaan kahville ja pullalle ja uhmaamaan luonnon voimia. Jyrähtipä aamupäivällä ukkonenkin.

Aamu oli lähes kaaottinen, paikkoja oli vielä järjestelemättä, sillä saimme sähköt ja vedet mökkiimme vasta torstaina! Muutaman testipullan ja -kahvipannullisen jälkeen homma alkoi toimia, ja kun jäätelötkin toimitettiin oli kaikki valmista. Kesken päivän saimme pelätä myös pakastimien sisällön puolesta, sillä sähkökatko pääsi yllättämään meidät. Onneksi apua saatiin nopeasti paikalle ja jäätelöt pysyivät myyntikunnossa...

Viikonloppu tässä varmaan vielä menee harjoitellessa ja totutellessa uuteen työpaikkaan.
Ensi viikolla olemmekimn sitten jo lähes ammattilaisia :)

Tässäpä muutamia kuvia ekalta päivältä:


Pulun ensimmäiset asiakkaat!




Hienot terassikalusteemme on sponsoroinut meille Maskun kalustetalo.
Pulu kiittää!




Kalusteiden kokoamiseen saatiin vapaaehtoistyövoimaa, kiitos avusta!




Perheen pienimmillekin on välipalaa tarjolla.




Sorsapuistossa on muitakin Puluja!



2 kommenttia:

  1. Hienolta, kauniilta ja sopivan rauhalliselta näyttää. Tulemmepa piipahtamaan kesällä :)

    VastaaPoista
  2. Käytiin kesällä, ja vaikka jätskiä olikin enää paria laatua (kuumien kesäpäivien syytä) niin olipa muuten tosi hauska paikka. Pulujen ym. touhuja oli hauska tutkailla, eikä lokitkaan vaivanneet, toisin kuin Helsingissä vähän joka paikassa.

    VastaaPoista